De psychologen

Op de St. Jozefstraat 8 zijn 2 praktijken gevestigd: de Psychologen Praktijk Hoorn BV (Hans Wilbrink) en de Psychologenpraktijk Bentinck (Casper Bentinck). Beide praktijken zijn op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar.

Secretariaat bereikbaar: op de ochtenden van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (niet op vrijdagochtend) tussen 9.30 en 12.30 uur; beheert de cliëntadministratie (aanmeldingen, afspraken) Tel.nr: 0229-215904.

De assistentes

Annette van der Plas
Saskia de Jong

De psychologen

Hans Wilbrink
Casper Bentinck

De psychologen + kwalificaties:

  • dhr. J.W.A. Wilbrink (Hans), GezondheidsZorg (GZ)-psycholoog / eerstelijnspsycholoog / psychotherapeut en klinisch psycholoog;
  • dhr. C.D. Bentinck (Casper), GezondheidsZorg (GZ)-psycholoog / arbeids-& organisatiepsycholoog.

Binnen de PPH / Psychologenpraktijk Bentinck zijn alle door zorgverzekeraars vereiste registraties, kwalificaties en lidmaatschappen aanwezig. Onder meer: van het Ned. Instituut van Psychologen (NIP), van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), en van de Ned. Vereniging van Psychotherapeuten (NVP). Dit, naast lidmaatschappen van enkele specialistische verenigingen. Tenslotte: voor (psychiatrische) diagnostiek en consultatie -bijvoorbeeld in verband met medicatie- kunnen wij in complexe en/of dringende kwesties een beroep doen op:

  • dhr H. van Eck (Hans), psychiater
  • dhr. R. Buirma (Rudolf), gespecialiseerd GGZ-arts